Wanhat 14.2.2020

Vanhojen tanssit järjestettiin 14.2 Lappi Areenalla. Abit lähtivät edellisenä päivänä penkkareiden saattelemana lukulomalle, joten vuoro siirtyi päivälukion kakkosille ja amlun kolmosille, joista tuli koulun vanhimpia. Päivä oli monelle yksi tunteiden vuoristorata, joka sisälsi onnitumisia, iloa ja hauskanpitoa, mutta myös stressiä ja jännitystä. Seasta sattoi erottaa myös tuskan hikeä ja kyyneleitä.


Aamupäivästä tanssittiin oman koulun väelle ja illalla oli vielä toinen esitys vanhemmille yhdessä Lyskan kanssa, jota säesti Lapin sotilassoittokunta. Tanssit oli valittu monipuolisesti ja seasta löytyi niin perinteistäkin perinteisempiä tansseja kuten cicapo ja valssit sekä myös vähän nopea tempoisempia kuten cha cha ja rock.


Monelle jäi päivästä hyviä muistoja, kivoja kuvia ja uusia kokemuksia. Tyytyväisyys ja helpotus oli huomattavissa, kun viimeinenkin tanssi oli tanssittu. Vaikka suurimman osan mielestä päivä olikin ihana, monen tanssijan suusta saattoi kuulla sanottavan seuraavan lauseen "Ei enää ikinä uudestaan" :D


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ounasvaaran lukion lakkiaiset 4.6.2022

Ounasvaaran lukion lakkiaiset 5.6.2021

Syksyn lakkiais- ja itsenäisyyspäivän juhla 3.12.2021