Oukku goes 50s

29.11 vietettiin abien perinteistä lukupäivää. Teemana oli 1950-luku, mikä näkyi hienoissa koristeissa sekä abien pukeutumisessa. Koulussa soi koko päivän ajan 50-luvun musiikkia, muun muassa Elvis, Paul Anka, Ray Charles, The Chords ja Frank Sinatra, joka loi omalta osaltaan vuosikymmenen tunnelmaa.
Aamusta abit järjestivät ohjelmaa heidän vip-tilassaan, joka tänä vuonna löytyi niin sanotusta luolasta. Tarjolla oli asiaan kuuluvasti popcornia sekä tietenkin coca-colaa. Ohjelmasta löytyi monia kisailuja, kuten purkkapallon puhaltamista ja köydenvetoa, johon abit osallistuivatkin oikein tunteella. Köydenvedossa oli kaksi eri sarjaa, tytöt ja pojat erikseen. Voittajiksi selviytyivät ammattilukion tytöt sekä päivälukion pojat, kun taas näppejään nuolemaan jäivät päivälukion tytöt sekä ammattilukion pojat.Lukupäivä huipentui abien ruokavälitunnilla salissa järjestämään napakkaan show’hun. Ohjelmassa oli 50-luvulta tunnetuksi tulleita asioita, kuten olympialaiset, joihin pääsivät osallistumaan opettajista Eija Laiho, Kati Ridanpää, Mikko Höylä ja Tuomas Autto. Olympialajeina nähtiin koulukirjan heittoa, hiihtoa sekä abin kantoa. Tämän lisäksi ohjelmaan kuului missikisat, jossa käytiin tiukkaa taistelua Ounasvaaran lukion kaunottarien kesken. Yleisöäänestyksellä voittajaksi selviytyi kuitenkin numero neljä, Jaana. Olympialajina abin kanto

Olympialajina hiihto
Miss Oukun valinta (vasemmalta oikealla: Nikostiina, Emmi, Yuho ja Jaana) Lukupäivän ohjelma oli kaikin puolin hyvin suunniteltu. Ohjelman kesto oli sopiva ja ohjelmanumerot kuvasivat 50-lukua loistavasti. Lukupäivään osallistuvien abien määrä oli myös positiivinen - melkein kaikki pukeutuivat ja osallistuivat ohjelmaan.
Juhlan lopuksi abit poistuivat tyylikkäästi humppajunalla Neuvosto-Lit:iin

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ounasvaaran lukion lakkiaiset 4.6.2022

Ounasvaaran lukion lakkiaiset 5.6.2021

Syksyn lakkiais- ja itsenäisyyspäivän juhla 3.12.2021